Befado dječje cipele 290X231 mornarsko plava

Proizvod nije dostupan ;(

Befado – udobne i sigurne papuče za male istraživače

Roditelji dobro znaju koliko je važno odabrati pravu obuću za djecu koja rastu. Cipele moraju biti ne samo udobne, već i zdrave za mala stopala koja se još razvijaju. Tu u pomoć uskače renomirani proizvođač Befado koji nudi modele dječje obuće koji spajaju udobnost, sigurnost i atraktivan dizajn. Jedan od takvih modela su Befado dječje papuče u tamno plavoj boji, označene kataloškim brojem 290X231.

Ove predškolske papuče sinonim su za udobnost. Opremljene prozračnim potplatom, pružaju izvrsnu ventilaciju koja je ključna za održavanje zdrave kože stopala. Poseban sustav Absor-B koji se koristi u dijelu pete eliminira mikroudare koji se javljaju tijekom aktivnog dana punog igara na otvorenom. Gornjište od prirodnih pamučnih tkanina jamči cirkulaciju zraka i održava optimalne uvjete unutar cipele, bez obzira na to koliko dijete aktivno provodi vrijeme.

Befado shvaća da djeca cijene neovisnost, zbog čega su se dizajneri pobrinuli da ove papuče djeca lako sama obuju. Elastične elastične trake omogućuju vrlo jednostavno stavljanje male noge unutra, što djeci daje osjećaj zadovoljstva što mogu sama obuti cipele.

Kvaliteta i sigurnost su stupovi brenda Befado. Nisu bez razloga ove papuče imale oznaku Zdravo stopalo, što potvrđuje da proizvod zadovoljava rigorozne standarde u pogledu zdravlja i razvoja stopala. Štoviše, certifikati i preporuke ortopeda daju roditeljima dodatnu sigurnost da odabirom ovog modela ulažu u zdravlje svoje djece.

Papuče Befado 290X231 skrojene su za potrebe dječaka koji će zasigurno cijeniti univerzalnu, ali uvijek modernu tamnoplavu boju. Čvrsta peta je strukturni element koji osigurava pravilnu potporu djetetovom stopalu.

Kompaktna težina proizvoda, koja iznosi samo 0,25 kg s pojedinačnim pakiranjem, čini ovu obuću iznimno praktičnom, kako kod kuće tako i na izletu. Lagane su i lako se pakiraju, a zahvaljujući čvrstoj konstrukciji ove papuče lako podnose dječju igru.

Ukratko, odabir dječjih papuča Befado 290X231 ulaganje je u zdravlje i radost vašeg djeteta. Klasičan dizajn, visokokvalitetni materijali i proizvodi, ergonomska rješenja, preporučena od strane stručnjaka - sve to čini ove papuče idealnom opcijom za svakog roditelja koji brine o učinkovitom razvoju svog predškolskog djeteta.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Materijal: Tkanina
  • Vrsta kopče: Astringentne gume
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.25
  • Boja: Mornarica
  • seks: Dečki

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|