Befado dječje cipele 273X321 mornarsko plava plava

Proizvod nije dostupan ;(

Befado je brend poznat roditeljima i cijenjen od strane stručnjaka za kreiranje dječje obuće koja podržava zdrav razvoj mladih stopala. Model 273X321 u nijansama tamnoplave i plave idealna je opcija za dječake kojima su potrebne udobne i funkcionalne cipele kako za školu tako i za svakodnevnu igru.

Ove iznimno udobne dječje papuče opremljene su prozračnim potplatom zahvaljujući kojem djetetova stopala ostaju suha i svježa čak i nakon višesatnog aktivnog korištenja. Inovativni sustav Absor-B koji se koristi u području pete apsorbira male udarce tijekom hodanja, štiteći mlade zglobove od prekomjernog opterećenja.

Gornjište Befado papuča izrađeno je od visokokvalitetne pamučne tkanine koja ne samo da jamči prozračnost, već osigurava i visoku razinu higijene. Tkanina se lako održava čistom, što je iznimno važno za djecu koja često opterećuju izdržljivost svojih cipela.

Sigurnost je prioritet, stoga su cipele rigorozno testirane i dobile certifikate preporučene od strane ortopeda. Čvrsta potpetica, koja je jedna od najvažnijih karakteristika modela 273X321, podržava pravilan stav stopala, što je važno u vrijeme kada su kosti i mišići djeteta još u fazi intenzivnog rasta.

Velcro zatvaranje je još jedna prednost ovih cipela. Omogućuje i najmlađim korisnicima samostalno obuvanje i izuvanje, što pomaže u razvoju njihovih manuelnih sposobnosti i samostalnosti.

Ukratko, dječja obuća Befado 273X321 u mornarsko plavoj boji spoj je stila, udobnosti i tehnologije koja zadovoljava potrebe aktivnih dječaka. Ove cipele neće biti samo elegantan dodatak školskoj odjeći, već će prije svega podržati zdrav razvoj djetetovih stopala. Masa proizvoda s pojedinačnim pakiranjem je samo 0,4 kg, što dokazuje lakoću i udobnost koju nedvojbeno cijene mladi korisnici tijekom svakodnevnih avantura.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: Mornarica plava
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|