Befado dječje cipele 217P114 mornarsko plava plava

Proizvod nije dostupan ;(

Befado - Snake 217P114 dječje sandale u mornarsko plavoj i plavoj boji

Dječja stopala mala su umjetnička djela prirode koja rastu i razvijaju se u svakom trenutku djetetovog života. Kako bismo im pružili najbolje uvjete za razvoj, potrebno je odabrati odgovarajuću obuću koja podupire pravilno držanje i brine o zdravlju malih stopala. Tu nam u pomoć priskače brend Befado sa svojim dječjim sandalama iz kolekcije Snake, model 217P114. Befado dizajneri razvili su proizvod koji nije samo vizualno atraktivan zahvaljujući mornarsko plavoj i plavoj boji, već je i funkcionalan i zdrav za dijete.

Befado, renomirani proizvođač dječje obuće, već godinama brine da njihovi proizvodi zadovoljavaju najviše standarde. Zmijske sandale s višom petom savršen su izbor za roditelje koji žele zaštititi svoju djecu od poremećaja u razvoju stopala, poput ravnih stopala. Čvrsta potpetica i posebno konstruiran potplat jamče stabilnost, sigurnost i udobnost tijekom svake igre.

Što izdvaja modele 217P114 od konkurencije? Prije svega, fleksibilnost potplata koji se savija tamo gdje ortopedi preporučuju, prilagođavajući se prirodnim pokretima djeteta pri hodu. Zahvaljujući tome, ove sandale savršeno funkcioniraju kako tijekom intenzivne igre tako i tijekom prvih nesigurnih koraka.

Materijal korišten za izradu ovih dječjih papuča je visokokvalitetna tkanina koja osigurava odgovarajuću ventilaciju i zdravo okruženje za djetetova stopala. Udobne kopče omogućuju jednostavno obuvanje i izuvanje, što će zasigurno cijeniti i mladi korisnici i njihovi roditelji.

Befado Snake sandale namijenjene su dječacima i djevojčicama, a zahvaljujući univerzalnim bojama dobro će pristajati i uz jedne i druge. Svaki par cipelica je lagan - težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem je samo 0,3 kg, što ne opterećuje malene nožice i omogućuje djeci slobodno kretanje.

Odabirom Befada ne samo da svom djetetu osiguravate elegantne i praktične sandale, već i ulažete u njegovo buduće zdravlje i udobnost. Model Snake 217P114 obuća je dizajnirana imajući na umu najmlađu djecu i njihove potrebe, kombinirajući udobnost, stil i kvalitetu.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: Mornarica plava
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki Male djevojke
  • Vrsta kopče: Kopče
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.3

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|