Befado dječje cipele 213P135 ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele 213P135 pink - savršen izbor za male dame

Među prvim bebinim koracima, kao roditelji, želimo mu pružiti sve najbolje, pa tako i kada je u pitanju obuća. Befado već godinama stječe povjerenje roditelja ponudom proizvoda prilagođenih potrebama dječjih stopala. Predstavljamo model 213P135 u nježnoj ružičastoj nijansi koji je kreiran s malim istraživačima na umu.

Model PAPI dobro je promišljen spoj udobnosti, funkcionalnosti i atraktivnog dizajna. Izrađena je od visokokvalitetnih pamučnih tkanina koje jamče izvrsnu higijenu i prozračnost čak i tijekom najaktivnije igre. Prozračni potplat sprječava znojenje stopala i pomaže u održavanju odgovarajuće temperature. Osim toga, poseban sustav Flex-B omogućuje fleksibilnost cipele na pravim mjestima, u skladu s preporukama ortopeda.

Ono što razlikuje ovaj model nije samo njegova funkcionalnost, već i zadivljujući izgled. Šarmantan uzorak sa zečićem na prednjoj strani definitivno privlači pažnju i čini da se mali korisnik osjeća posebnim. Praktična kopča ne samo da se savršeno uklapa u cjelokupni izgled, već i olakšava obuvanje.

Proizvođač Befado također nije zaboravio na važan element, a to je tvrda potpetica. Osigurava stabilizaciju pete, što je posebno važno tijekom prvih nesigurnih koraka bebe. Kvaliteta i sigurnost ovdje su na prvom mjestu, stoga je obuća certificirana i preporučena od strane stručnjaka.

Također treba napomenuti da je važan aspekt za roditelje težina cipela. Model 213P135 u kompletu s pojedinačnim pakiranjem teži samo 0,3 kg, što znači da su cipele lagane i neće dodatno opterećivati ​​dječja stopala.

Ukratko, Befado dječja obuća 213P135 više je od samih papuča – ona je zdrava investicija u udobnost i razvoj vašeg djeteta. Ružičaste cipele bit će savršene za igranje kod kuće, kao iu vrtiću ili drugim obrazovnim ustanovama. Odabirom obuće Befado možete biti sigurni da birate provjerenu kvalitetu i brigu za zdrav razvoj stopala Vaše kćeri.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: ružičasta
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Kopče
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.3

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|