Befado dječje cipele 116X317 siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele 116X317 sive - Savršene cipele za male istraživače

U određenoj fazi djetetova života svaki korak, svaki skok dio je veće avanture. Zato je važno da mališani na ove svakodnevne ekspedicije krenu opremljeni cipelama koje će ne samo podržati njihovu neiscrpnu želju za istraživanjem, već i osigurati udobnost i zdravlje na svakom koraku. Befado, poznati proizvođač dječje obuće, savršeno razumije te potrebe, što se savršeno ogleda u njihovom modelu dječje obuće sive boje 116X317.

Ove iznimno lagane i fleksibilne cipele dizajnirane su imajući na umu aktivnu predškolsku djecu. Zahvaljujući potplatu koji je prozračan i pruža odgovarajuću stabilizaciju, djeca mogu uživati ​​u udobnosti cijeli dan. S povišenom petom i stabilnim stranicama, potplat drži stopalo u pravilnom, zdravom položaju, što je iznimno važno u prvim godinama djetetova života.

Gornjište od prozračne pamučne tkanine još je jedna prednost ovih cipela. Omogućuju ne samo udobnost nošenja, već i higijenu, zahvaljujući kojoj mala stopala mogu "disati" čak iu najaktivnijem danu. To se ne odnosi samo na idilične šetnje, već i na ludo trčanje i igru ​​u vrtiću ili na igralištu.

Još jedna jedinstvena značajka Befado cipela je lakoća s kojom ih djeca mogu sama obuti. Zahvaljujući elastičnim trakama mališani se mogu osjećati neovisno i ponosno pokazuju da to mogu i sami. Dodatno, ove cipele imaju certifikat "Healthy Foot Sign" koji je preporuka ortopeda i potvrđuje da obuća podržava pravilan razvoj stopala.

Model 116X317 u sivoj boji s dodatnim ružičastim detaljima, dizajniran posebno za djevojčice, nije samo jamstvo zdravlja i udobnosti. Također je moderan dodatak svakoj dječjoj odjeći. Ove cipele savršene su za svakodnevnu upotrebu, za školu, šetnju ili igranje kod kuće.

Povjerenje koje ulijeva marka Befado proizlazi ne samo iz visokokvalitetnih materijala koji se koriste i zanimljivog dizajna, već i iz pažnje posvećene detaljima, poput krute potpetice ili certifikata. Stoga, kada se odlučuju za kupnju Befado dječjih cipela 116X317 sive, roditelji mogu biti sigurni da biraju ne samo udobnost i sigurnost za svoju djecu, već i ulažu u zdrav razvoj njihovih stopala. Uz Befado svaki korak djeteta predškolske dobi postaje sigurna i ugodna avantura.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: Siva
  • Spot boja: ružičasta
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Astringentne gume
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.3

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|