Befado dječje cipele 114X462 ružičasta siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele 114X462 roze sive – Savršene za izlete u vrtić

Dječja obuća nije samo odjevni element, već prije svega važan čimbenik koji utječe na zdrav razvoj djece. Cipele za dječji vrtić moraju zadovoljiti mnoge izazove: biti udobne, prikladne za energičnu igru ​​i podržavati zdrava stopala. Model 114X462 pink grey renomiranog proizvođača Befado jamstvo je da će ova očekivanja biti ispunjena.

Pažljivo izrađeni, gornji dijelovi od prozračne pamučne tkanine sinonim su za higijenu i udobnost u svakoj situaciji. Ovaj prirodni materijal omogućuje prozračnost i pomaže u održavanju odgovarajuće temperature stopala, što je od velike važnosti tijekom cijelog dana ispunjenog vrtićkim aktivnostima.

Oblik cipelica je osmišljen kako bi savršeno pristajao malim stopalima, čak i onim užim ili manjim. Optička redukcija stopala daje efekt dobrog izgleda obuće koja ne sputava pokrete, omogućava slobodnu igru ​​i istraživanje svijeta.

Befado, koji brine o samostalnosti najmlađih, kreirao je cipele imajući na umu lakoću obuvanja. Velcro sustav kopčanja rješenje je koje će i najmanjim korisnicima omogućiti da uživaju u osjećaju uspjeha kada se pripremaju za samostalan izlazak.

Sigurnosni aspekt je prioritet proizvođača. Čvrsta potpetica jamči odgovarajuću potporu peti, a Befado obuća s certifikatima i preporukama ortopeda sinonim je za zdrav izbor dječjeg stopala u razvoju.

U bojama dominiraju pastelno ružičasta i univerzalna siva, stvarajući šarmantan, ali i praktičan dizajn koji će se svidjeti modernim djevojkama. Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem, samo 0,4 kg, naglašava lakoću i jednostavnost ovih vrtićkih papuča.

Befado dječja obuća 114X462 savršeno je rješenje za roditelje i njihovu djecu koji cijene zdravlje, udobnost i stil u jednom. Osiguravajući djeci odgovarajuću obuću, omogućujemo im najbolji početak u svakodnevnom otkrivanju svijeta punog avantura.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: ružičasta Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|