Befado dječje cipele 110P437 bež smeđa ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Befado je poznata i cijenjena marka na poljskom tržištu, poznata po proizvodnji udobne i zdrave obuće za djecu. Kako bi ispunila očekivanja roditelja i djece, tvrtka je predstavila model dječje obuće označen brojem 110P437, u prekrasnoj bež, smeđoj i ružičastoj boji.

Moderan dizajn i visoka funkcionalnost rezultat su jedinstvene suradnje Befada i brenda Inblu koja je rezultirala linijom Mummy & Me. Ova je kolekcija namijenjena parovima: majkama i njihovim kćerima koji traže ne samo udobna, već i estetski dotjerana rješenja. Karakteristični i zadivljujući uzorci na obući - od slatkih mačića, preko jednoroga u duginim bojama, do slikovitih jelena i pingvina - dječjim stopalima pružaju ne samo odgovarajuće uvjete, već i nezaboravne, bajkovite akcente.

Ove cipele opremljene su funkcionalnom kopčom oko gležnja, čime obuća savršeno pristaje uz nogu, pružajući malom korisniku sigurnost i udobnost tijekom svakodnevne igre. Čvrsta peta i široki prst elementi su koji uvažavaju prirodnu potrebu za kretanjem i dinamiku djetetovog stopala u razvoju. Prostranost prstiju omogućuje slobodu kretanja, što je ključno za zdrav rast i razvoj dječjih stopala.

Štoviše, obuća Befado nagrađena je znakom Zdravo stopalo. To je jamstvo da je obuća ispitana od strane stručnjaka i da zadovoljava visoke ergonomske i sigurnosne standarde. Zahvaljujući prozračnim potplatima, dječja su stopala manje osjetljiva na pregrijavanje i znojenje, što je posebno važno u toplijim danima.

Proizvod je izrađen od visokokvalitetne tkanine, što znači izdržljivost i lako se održava čistim. Bež, smeđa i ružičasta boja stvaraju suptilnu i univerzalnu paletu koja pristaje mnogim dječjim stilovima. Befado dječje papuče 110P437 savršen su izbor za djevojčice koje cijene udobnost i stil.

Ukratko, dječja obuća Befado 110P437 proizvod je koji će zadovoljiti kako male istraživače tako i njihove roditelje koji brinu o zdravom razvoju dječjih stopala. Elegantan dizajn, funkcionalnost i posvećenost detaljima karakteristike su koje ovaj model svakako izdvajaju od konkurencije na tržištu dječje obuće.

  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: bež Smeđa ružičasta
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Kopče
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.2
  • Lik: nedostatak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|