Čizme na čičak Koala Bartek 71150 ružičasta siva

Proizvod nije dostupan ;(

Udobnost i sigurnost stopala naše djece iznimno su važni, posebice u razdoblju intenzivnog rasta i svijeta koji otkrivaju. Cipele Koala Bartek 71150 na čičak u tonovima ružičaste i sive savršeno su rješenje za aktivne djevojke koje cijene stil i udobnost.

Ovaj proizvod iz kategorije cipela i čizama namijenjen je mladim korisnicima čija su stopala još u razvoju. Čvrsta peta jamči odgovarajuću potporu skočnog zgloba, što je ključno u osiguravanju pravilnog držanja i sprječavanju razvojnih nedostataka. Štiteći zglobove svog djeteta na ovaj način, roditelji mogu biti mirni znajući da su odabrali proizvod koji podržava zdrav razvoj njihovog djeteta.

Inovacije su vidljive u unutarnjem sloju cipele gdje se nalazi profilirani uložak koji stvara idealno okruženje za stopalo. Kožni uložak pridonosi udobnosti korištenja i higijeni zahvaljujući svojim prirodnim antibakterijskim svojstvima i sposobnošću upijanja vlage što sprječava prekomjerno znojenje stopala.

Valja istaknuti i protuklizni i fleksibilni potplat s izraženim rezbarijama, koji se prilagođava pokretima stopala, a istovremeno osigurava samouvjereno hodanje po raznim podlogama. Velcro sustav kopčanja odlično je rješenje koje djeci omogućuje samostalno obuvanje i izuvanje, što je važan element njihove samostalnosti i motoričkog razvoja.

Dizajn cipelica, u kojem se miješaju ružičasti i sivi elementi, sigurno će se svidjeti malim fashionisticama, jer su istovremeno funkcionalan i moderan dodatak dječjoj garderobi. Vrijedno je naglasiti da su cipele namijenjene djevojčicama i izrađene su od visokokvalitetne prirodne kože.

Dodatna prednost za roditelje je što se kupljena roba dostavlja brzo i bez troškova dostave, jer su Bartek Velcro cipele pokrivene besplatnom dostavom u roku od samo 1-2 radna dana.

Proizvođač Bartek poznat je po brizi o kvaliteti i zdravlju dječjih stopala, a predstavljeni model 71150 nedvojbeno ispunjava ta očekivanja, nudeći proizvod koji spaja stil, sigurnost i udobnost korištenja.

  • Lik: drugo
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Profilirani umetak Kožni uložak
  • Boja: ružičasta Siva
  • Materijal: Prirodna koža
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|