Balerine za djevojčice s mašnom Ren But 1466 roza ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Balerine s mašnom Ren But 1466 pink / flamingos
Djevojačke balerine najmodernija su obuća svake djevojke već nekoliko godina. U slučaju male djece, važno je da obuća ima ukočen brojač pete - zahvaljujući tome štiti skočni zglob od ozljeda nastalih uslijed nepravilnog postavljanja stopala na tlo. Osim toga, dječje pumpe trebale bi imati udobno čičak pričvršćivanje oko gležnja - to roditeljima uvelike olakšava skidanje i stavljanje cipele na osjetljivu dječju nogu, kao i poticanje djeteta da samostalno isproba obuću.
Ren But cipele obogaćene ionima srebra zadovoljavaju sve zahtjeve roditelja i djece, što se tiče udobnosti, izrade i izgleda cipela. Pumpe nježne ružičaste boje s motivima flaminga i mašnom na prednjoj strani cipela izrađene su od prirodne kože, s udobnim, neklizajućim potplatom s visokim prianjanjem. Zauzvrat, njihov oblikovani uložak sprječava deformacije osjetljivog dječjeg stopala, dopušta koži da slobodno diše i osigurava udobnost korištenja cipela.

Balerine lijepih djevojaka imaju ljupki luk. Djevojčica će biti oduševljena ovim cipelama. Ukočeni brojač pete velika je prednost ovih cipela, jer se stopalo u njima osjeća ugodno. Cipele su oplemenjene ionima srebra. Obuća je izrađena od prirodne kože. Vrlo je prikladno. Noga djeteta se ne umara.

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|