American Club Američke sportske sandale za mlade 1617 crvena crno

Proizvod nije dostupan ;(

Obuću renomiranog brenda American Club karakterizira savršen spoj funkcionalnosti i estetike. Sportske sandale za mlade izgledaju sjajno, a istovremeno nude visoku udobnost korištenja. Lagane su, udobne, možete ih nositi mnogo sati bez straha od ogrebotina ili kurjeg vida.


Potplat cipele je čvrst i dobro štiti od izravnog dodira sa tlom, što stopalo čini sigurnim - ali u isto vrijeme ne ograničava njegovu slobodu. Nedvojbena prednost je kožni uložak koji koristi proizvođač, koji je mekan i ugodan na dodir, a također pruža odgovarajuću ventilaciju, sprječavajući znojenje stopala.


Sandale su opremljene praktičnom kopčom koja im omogućuje brzo oblačenje i skidanje - tu će prednost cijeniti korisnici koji planiraju boravak uz more.


Gornji sloj cipele izrađen je od mekog, ali izdržljivog materijala koji dugo zadržava svoj izvorni izgled. Ugodan je na dodir i ne izaziva ogrebotine.


Cipele su modernog, sportskog stila, a zahvaljujući korištenim bojama - kombinaciji sive i crvene - također su vrlo originalne.

  • Dominantni uzorak: bez uzorka
  • Vanjski materijal: Tkanina
  • Materijal uloška: Prirodna koža
  • Boja: Crvena crno

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|